Monteur / Werkvoorbereider Legionellapreventie

Deel vacature

Bij Lenting Techniek BV hebben we al meer dan 80 jaar ervaring om jouw talent in te zetten en te ontwikkelen tot vakmanschap in sanitaire installaties en loodgieterswerk. Ben je nieuwsgierig naar je ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden of wil je gewoon lekker werken bij Lenting Techniek BV? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Lenting Techniek BV is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring op het specialisme sanitaire installaties en loodgieterswerken. Onze plat georganiseerde organisatie en nuchtere inslag bieden ruimte voor samenwerking en verdere (technische) ontwikkeling zoals “BIM to the field”.

Dit ga je doen

Lenting Techniek BV is een familiebedrijf met 85 jaar ervaring op het specialisme sanitaire installaties en watertechnieken. Lenting staat voor veiligheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ontwikkeling. Dit draagt bij aan plezier bij onze medewerkers en klanten.

Wat ga je doen als monteur/ werkvoorbereider legionellabeheersing?

Voor onze opdrachtgevers verrichten wij in een groot gedeelte van Nederland werkzaamheden die invloed hebben op de waterkwaliteit en bacteriegroei, zoals legionella. Als monteur/ werkvoorbereider legionellabeheersing heb jij dus een verantwoordelijke baan waarmee je een bijdrage levert aan het welzijn van onze opdrachtgevers.

Je bent professioneel ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt geen moeite om overzicht te houden in jouw werk en kunt hierdoor goed prioriteiten stellen. Aan kennis geen gebrek, je beschikt over voldoende kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast houd je je onder andere bezig met klantcontact. Je bent het aanspreekpunt voor vaste en nieuwe klanten.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het zelfstandig uitvoeren van corrigerende maatregelen;
  • Het opnemen van locaties en voorbereiden voor uitvoering;
  • Begeleiden van monteurs in de uitvoering;
  • Het bijhouden van de uitgevoerde werkzaamheden in ons legionella dossier;
  • Het te woord staan van relaties.

Dit ben jij

  • Je hebt een technische afgeronde opleiding (werktuigbouwkunde of installatietechniek);
  • Je hebt een certificaat/cursus BRL6010 of bent bereid dit te halen;
  • Je hebt kennis van drinkwaterinstallaties (pré);
  • Je bent bekend met het uitvoeren van analyses;
  • Je houdt ervan om zaken pro- actief op te pakken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Nu solliciteren of eerst informeren?

Ik ben Jan Geersing. Vind jij dat deze baan bij je past of ben je nieuwsgierig, dan ben ik benieuwd wie jij bent en vertel ik je graag wat meer over Lenting! Mail mij naar jan@legionellaprecare.com of bel naar 0229 541269.  Je kunt ook direct solliciteren via de mail, door je CV en een korte motivatie op te sturen. Een nader beeld van onze projecten en klanten kun je zien op www.lenting.nl

Wat wij jou bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de administratie centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Wat kun je bieden? Waar wil je naartoe? Hoe bereiken we dat?

Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

  • Een fulltime functie met ruimte voor eigen initiatief en nemen van verantwoordelijkheid en doorgroei mogelijkheden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en pensioen conform cao klein metaal;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband als we beide tevreden zijn;
  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf met lange dienstverbanden en waar de medewerkers centraal staan;
  • Het personeelsbeleid is erop gericht dat wij over deskundig personeel beschikken, wij investeren daarom graag in de ontwikkeling van de medewerker.

Vragen over deze vacature?

Stel ze aan onze collega!

Is dit jouw droombaan?
Solliciteer direct!

Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen of bel met onze collega op 06-201 34 562 en maak kennis.

Het sollicitatieproces

Solliciteren

Is er een droombaan voor jou bij? Solliciteer dan direct via het formulier onderaan de vacaturepagina.

Kennismaking

Tweede gesprek

Aan de slag

Welkom, nieuwe collega! We zullen regelmatig contact houden voordat je begint en je voorzien van alle benodigde informatie voordat je daadwerkelijk bij ons aan de slag gaat!

Alle ruimte om te ontwikkelen en door te groeien

Ben je nog oriënterend in ons vakgebied? Ook daar zijn verschillende mogelijkheden voor! Wij waarderen eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Want dan ben je pas echt een taLENTING. Zit je nog op school of werk je op dit moment in een hele andere sector? Wees niet bang om de stap te nemen en ga het gesprek met ons aan!

Zo werken wij samen met Installatiewerk Noord-Holland, tijdens de gehele opleiding word je persoonlijk begeleid door zowel Installatiewerk als ons en zorgen we er samen voor dat jij je mbo-diploma behaalt!