Modelleur / Werkvoorbereider Installatietechniek

Deel vacature

Bij Lenting Techniek BV hebben we al meer dan 80 jaar ervaring om jouw talent in te zetten en te ontwikkelen tot vakmanschap in sanitaire installaties en loodgieterswerk. Ben je nieuwsgierig naar je ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden of wil je gewoon lekker werken bij Lenting Techniek BV? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Lenting Techniek BV is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring op het specialisme sanitaire installaties en loodgieterswerken. Onze plat georganiseerde organisatie en nuchtere inslag bieden ruimte voor samenwerking en verdere (technische) ontwikkeling zoals “BIM to the field”.

Dit ga je doen

Lenting Techniek BV is een familiebedrijf met 85 jaar ervaring op het specialisme sanitaire installaties en loodgieterswerk. Onze plat georganiseerde organisatie en nuchtere inslag bieden ruimte voor samenwerking en verdere (technische) ontwikkeling zoals “BIM to the field”.

Als modelleur ben je verantwoordelijk voor ontwerp en dimensionering van installaties. Ofwel het Design van sanitaire en watergerelateerde installaties voor grotere projecten in de Utiliteitsbouw en Industrie. Je doet dit niet alleen maar met je projectteam en BIM partners:

  • Je gaat onder begeleiding installaties uitwerken (modelleren), berekenen (engineering) en begroten (calculeren);
  • Je volgt de nodige cursussen/ trainingen om te leren omgaan met BIM;
  • Je staat in contact met de monteurs en opdrachtgever;
  • Dankzij jou kan de monteur met de juiste tekeningen en materialen goed aan de slag!

Dit ben jij

  • Je hebt een opleiding op niveau 4 afgerond;
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig naar BIM;
  • Ervaring met teken pakketten als Revit of Adomi is een pré;
  • Je wilt je graag nog meer ontwikkelen;
  • Je wordt blij van de collega’s om je heen en zoekt een werkplek waar je je technische creativiteit kwijt kunt.

Wat wij jou bieden

Onze drive is projecten realiseren waar we trots op kunnen zijn. Zoals voor jou de productie centraal staat, staat voor ons jouw wens centraal. Wat kun je bieden? Waar wil je naartoe? Hoe bereiken we dat? Over deze vragen zullen we samen nadenken.

Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

  • Goede arbeidsvoorwaarden en pensioen conform cao klein metaal;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband als we beide tevreden zijn;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien!;
  • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf met lange dienstverbanden en waar de medewerkers centraal staan.

Ben jij die Modelleur die wij zoeken?

Dan komen we graag met jou in contact! Upload nu je motivatiebrief en cv door op de ‘solliciteer’ button te klikken, of bel met Herk-Jan Lenting op 06-53237590 en maak kennis. Een nader beeld van onze projecten en klanten kun je zien op www.lenting.nl

Vragen over deze vacature?

Stel ze aan onze collega!

Is dit jouw droombaan?
Solliciteer direct!

Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen of bel met onze collega op 06-201 34 562 en maak kennis.

Het sollicitatieproces

Solliciteren

Is er een droombaan voor jou bij? Solliciteer dan direct via het formulier onderaan de vacaturepagina.

Kennismaking

Tweede gesprek

Aan de slag

Welkom, nieuwe collega! We zullen regelmatig contact houden voordat je begint en je voorzien van alle benodigde informatie voordat je daadwerkelijk bij ons aan de slag gaat!

Alle ruimte om te ontwikkelen en door te groeien

Ben je nog oriënterend in ons vakgebied? Ook daar zijn verschillende mogelijkheden voor! Wij waarderen eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Want dan ben je pas echt een taLENTING. Zit je nog op school of werk je op dit moment in een hele andere sector? Wees niet bang om de stap te nemen en ga het gesprek met ons aan!

Zo werken wij samen met Installatiewerk Noord-Holland, tijdens de gehele opleiding word je persoonlijk begeleid door zowel Installatiewerk als ons en zorgen we er samen voor dat jij je mbo-diploma behaalt!