Servicemonteur Legionella Beheersing

Ben jij een ervaren loodgieter of installatie monteur sanitaire installaties en ben jij toe aan iets anders? Wil jij je opgebouwde kennis en ervaring gebruiken, solliciteer dan naar de functie van servicemonteur legionella beheersing.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? En heb jij ervaring als monteur/ werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig naar wat de functie monteur/ werkvoorbereider legionellabeheersing bij Lenting inhoudt? Lees hieronder verder.

Wil jij de uitdaging aan gaan en heb je ervaring om verantwoordelijk te zijn voor projecten in de utiliteits- en woningbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hou jij ervan om lekker bezig te zijn met een klus en deze van A tot Z te coördineren? Heb je al een aantal jaar ervaring als monteur in de installatietechniek en ben je klaar voor een nieuwe stap? Dan is deze functie iets voor jou!

Bij Lenting Techniek BV hebben we al meer dan 80 jaar ervaring om jouw talent te ontwikkelen tot vakmanschap in sanitaire installaties en loodgieterswerk.

Heb je ervaring om grotere en complexere S-installaties te ontwerpen en begroten dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Lenting Techniek BV hebben we al meer dan 85 jaar ervaring om jouw talent in te zetten en te ontwikkelen tot vakmanschap in sanitaire installaties en loodgieterswerk. Ben je nieuwsgierig naar je ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden of wil je gewoon lekker werken bij Lenting Techniek BV? Dan zien we je reactie graag tegemoet!